Infosessie call Partnership Agroecology

Op 15 februari werd de langverwachte eerste oproep binnen het partnership Agroecology – “European partnership on accelerating farming systems transition - agroecology living labs and research infrastructures” gelanceerd. Voor Vlaanderen zijn zowel het Agentschap Landbouw en Zeevisserij als VLAIO funder voor Vlaamse partners.

Het Agentschap Landbouw en Zeevisserij en het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) geven een infosessie voor deze oproep op maandag, 26.02.2024 in Brussel (Ellipsgebouw, zaal 0.A.06) van 9 tot 14 uur.  

LLAEBIO organiseert tijdens deze infosessie een matchmakingmoment om te informeren over hoe zij kunnen ondersteunen binnen deze call en om potentiële (Vlaamse) partners met elkaar in contact te brengen.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Tijdens deze infosessie worden de praktische modaliteiten van deze oproep toegelicht. Je ontvangt tips over hoe je tot een consortium kan toetreden of hoe je er een kunt oprichten, hoe een dossier aangepakt wordt en hoe de evaluatie gebeurt. Meer info vind je in bijlage.

Inschrijven kan tot donderdag 22 februari via mail naar ann.joris@vlaio.be en jef.willems@vlaio.be. Graag vermelden of je wenst deel te nemen aan de broodjeslunch.

Meer info?
llaebio@ilvo.vlaanderen.be