Infomarkt “Hoe zet jij in op de toekomst? Land- en tuinbouw in zijn vele facetten”

Schrijf je in voor de Infomarkt “Hoe zet jij in op de toekomst? Land- en tuinbouw in zijn vele facetten”, een organisatie van de Provincie Oost-Vlaanderen samen met Boerenbond, ABS, Landelijke Gilden en Rodeland.

Steeds vaker kiezen land- en tuinbouwers voor inkomens- en activiteitenverbreding op hun bedrijf. Het gaat niet enkel over de verkoop van hoeveproducten of het aanbieden van zorg en educatie. Ook agrarisch natuurbeheer en klimaatmaatregelen zorgen voor een bijkomend inkomen of een onkostenbesparing op termijn.

Overweeg jij ook bijkomende economische activiteiten op je land- of tuinbouwbedrijf?
Twijfel je over welke deelactiviteiten het best bij jouw bedrijf passen of wie je beoogde klanten zijn? Is een andere teelt een optie? Of biedt vakantie in eigen land perspectieven? Erken je de nood van het klimaatgezond maken van de bedrijfsvoering maar hoe doe je dat en wat met de kosten? Laat je inspireren door de getuigenissen van landbouwers, die zich ontpopten tot multifunctionele agrarische ondernemers.
Heb je een specifieke vraag? Bezoek de infostandenmarkt

Deelnemen is gratis, inschrijven is nodig voor 2 juni 2022 via www.oost-vlaanderen.be/infomarkt-landbouwverbreding

Locatie: ILVO Plant 39, Caritasstraat 39 te 9090 Melle (ruime parking)

Meer info?
Via email: landbouw@oost-vlaanderen.be of telefonisch: 09 267 86 79
www.oost-vlaanderen.be/infomarkt-landbouwverbreding

Hieronder vind je de uitnodiging en het programma van de infomarkt met interessante standen en boeiende sprekers en getuigenissen.