Studiereis Groundswell festival (UK)

CCBT en BioForum organiseren dit jaar een bezoek aan het toonaangevende Groundswell festival in de UK van 25 tot 28 juni!

Het Groundswell-festival in Engeland is een tweedaags praktische beurs met focus op regeneratieve landbouw, waaronder no-till, groenbedekkers en het herintroduceren van vee in de vruchtwisseling, met het oog op het verbeteren van de bodemgezondheid. Via lezingen en demonstraties krijg je de nieuwste innovaties op dat vlak te horen en te zien. Toonaangevende internationale bodemgezondheidsdeskundigen, ervaren akkerbouwers en veehouders, alsook deskundigen op het gebied van landbouwbeleid delen hun kennis via lezingen en discussiefora. Via praktische demonstraties krijg je inzicht in directzaai-technieken en andere innovaties.  

We vertrekken dinsdagavond 25 juni vanuit Gent en reizen met 2 mini-busjes. Vrijdag 28 juni bezoeken we nog één of twee biologische bedrijven in de buurt alvorens 's avonds terug naar huis te keren.

De deelnameprijs is inclusief toegangsticket, vervoer en overnachting en wordt geschat op:

  • 300 euro (indien je wil kamperen)
  • 420 euro (indien je een hotelkamer deelt met een collega)
  • 520 euro (indien je kiest voor een éénpersoonskamer)

Let op: je hebt een internationaal reispaspoort nodig om naar Engeland te reizen (81 euro, 8 jaar geldig), dit is niet inbegrepen in de prijs. Ook maaltijden (behalve ontbijt) zijn in deze schatting niet opgenomen.

Schrijf je in via deze link, vóór 2 februari. De plaatsen zijn beperkt! (VOLZET - Onze 2 busjes zijn vol, maar we houden een wachtlijst bij: mail naar info@ccbt.be! Bij voldoende interesse bekijken we om de capaciteit uit te breiden.)

Meer info?
carmen.landuyt@ccbt.be
Tel +32 (0)9 331 60 85