Online cursussen BIOFRUITNET

De BIOFRUITNET e-learning cursussen (Engelstalig) zijn onderverdeeld in drie thema's: biologisch pitfruit, bio steenfruit en bio citrusfruit. De drie cursussen zijn niet onderling gekoppeld en deelnemers zijn vrij om deel te nemen aan één, twee of alle e-cursussen.

Elke e-cursus is verder opgebouwd uit modules, met videolessen of presentaties met audio, diavoorstellingen en aanvullend materiaal, samenvattingen met praktijkinfo, audiovisueel materiaal en een zelfbeoordelingsquiz om je eigen vooruitgang te beoordelen.

Bovendien zal de e-cursus worden aangevuld met alle relevante en beschikbare materialen, zoals interessante websites en lectuur (rapporten, wetenschappelijke artikelen, enz.) voorgesteld door docenten of deelnemers. De e-cursus wordt afgesloten met een laatste test; een score van 80% is vereist voor een certificaat van voltooiing van de cursus.

Bij elke e-cursus zal ook een live forum beschikbaar zijn, met moderator van 27/12/22 tot 31/03/23, waar deelnemers onderling kunnen communiceren en vragen kunnen stellen.

Meer info op de website van BIOFRUITNET.

Registreren kan via deze link.